Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a Magyarország kormánya által kiadott Kormányrendelet szerint 2020. november 2-től a Várban és a Várcsárdában, a Vendégek kötelesek maszkot viselni, kivéve az asztalnál történő étel- és ital elfogyasztásának időtartamát. Így már nem csak a színházi előadásokon, tehát a Történelmi Lovasjátékok programunkon kötelező az orr- és szájnyílást eltakaró maszk használata, hanem a Vár egész területén - beleértve a közösségi tereket - és szabadtéri programjainkon is. 

A hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével mindenki köteles a szabályokat betartani. Az érvényben lévő előírások értelmében a Vár üzemeltetője rendelkezhet úgy, hogy az első mulasztásnál csak figyelmezteti a vendéget, a másodiknál már jogába áll kártérítés és visszafizetési kötelezettség nélkül egyoldalúan és azonnali hatállyal felmondani a szerződést.

Támogatva Magyarország kormányának a járvány terjedésének lassítására irányuló intézkedéseit, mindannyiunk egészségének védelme érdekében kérjük tartózkodásuk során a szabályozások figyelembevételét és betartását! Köszönjük együttműködésüket, és kellemes kikapcsolódást kívánunk! 

A Sümegi Vár csapata

Gyere el hozzánk, igazi élményekkel várunk!
Családoknak
Cégeknek
Iskoláknak
Sümeg Vár
Lovagi torna
Programok
Kiállítások
Várcsárda
Nagy Lovagterem

Velünk mindig tervezhetsz

Programok

Fedezd fel a Sümegi Várat, a közvetlen szomszédságban lévő élményelemeket, a parkot, a körülötte lévő számtalan látnivalót, érdekességet. Időszakos és állandó programokkal várunk!

Összes program

Mindig friss információkkal szolgálunk

Hírek, Aktualítások

Tovább az összes bejegyzésre
Közel egymilliárdos felújítás kezdődött
Közel egymilliárdos felújítás kezdődött
Turisztikai célú fejlesztés alapkőletétele
Turisztikai célú fejlesztés alapkőletétele
Sümegi Vár fejlesztése
Sümegi Vár fejlesztése

Itt minden adott egy felejthetetlen pihenéshez

Étterem, szállás

Nagy Lovagterem
Ha valami különlegesre vágysz!
Részletek
Hotel Kapitány Wellness
Ahol minden nap új élmény vár!
Részletek
Várcsárda
Történelem árnyalta ízek!
Részletek